Държи ли Сорос политически заложници у нас?  Александър УрумовНовият български

...
Държи ли Сорос политически заложници у нас?  Александър УрумовНовият български
Коментари Харесай

Александър Урумов: Държи ли Сорос политически заложници у нас?

Държи ли Сорос политически заложници у нас?

 

Александър Урумов

Новият български парламент незабавно да одобри закон за основния прокурор, този неприемлив ултиматум даде на президента на България ръководителят на Офиса за съгласуване на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати Джеймс О`Брайън на 14 февруари, понеделник.

Единственото по-възмутително от този мутренски звук бе малодушното, позорно умилкване на българския политически хайлайф, отпред с двукратния президент Радев и трикратния министър председател Борисов. И двамата одобриха това демонстративно обществено оскърбление като „ поддръжка “ и като „ помощ “ за неразбираемо какво – нелепости, несъмнено. Как не ги беше позор!

Но има и нещо още по-зловещо от този рекет, колкото и необикновено да звучи. Но е реалност.

На идващия ден, след общественото оскверняване на постройката на президента на България и на самия държавен глава, на 15 февруари във Виена страшилището Джеймс О’Брайън изнася лекция във Виена, в библиотеката на една соросоидна организация /IWM/.

Лекцията е открита от така наречен ректор на това Неправителствени организации – човек на име Миша Глени, а като модератор може да се види печално известният Иван Кръстев, много непосредствен до Джордж Сорос.

След края на едночасовата лекция на американския санкционер, Иван Кръстев афишира една „ смешка, която пази особено “ за свършек на соросоидното празненство.

Кръстев назовава О’Брайън, с който са другари от 15 години, на малко име – Джим, а шегата е следната:

„ В администрацията на Обама Джим беше специфичен делегат за освобождение на заложници, до момента в който в този момент той е в бизнеса със взимане на заложници “. (в самия завършек на записа на 1,30:40-56)

Прочетохте ли деликатно какво споделя Иван Кръстев - дясната ръка на Сорос за Централна и Източна Европа?

Дясната ръка на Сорос споделя, че американските наказания - особено " Магнитски " е в цялостно нарушаване с интернационалното право и няма никаква юридическа легитимност у нас, да вземем за пример - американските наказания са " бизнес за взимане на заложници "!

В наличието на Джеймс О’Брайън, който въобще не си прави труда да поправя Иван Кръстев, този изтъкнат асистент на Сорос назовава глобите на Съединени американски щати „ бизнес за взимане на заложници “ /business of taking hostages/. Няма никакво подозрение какво желае да каже, ясно се вижда и чува на записа.

Записът е към момента обществен в youtube, ползвам линк към видеото.

Но даже и да бъде свален, към този момент съм се погрижил да бъде непокътнат на две сигурни места.

Изводът е един – администрацията на президента Байдън е директно подчинена на световния изверг Джордж Сорос и никакви илюзии не може да има по този въпрос. Не и след тази лекция във Виена, не и след тази злокобна смешка на видния соросоид Иван Кръстев.

Въпросът също е един – оставих го за най-после, единствено дето не е толкоз закачлив като шегата на Кръстев.

И този въпрос е – заложници ли са Радев и Борисов на Джордж Сорос и Иван Кръстев?

Господин президент Радев,

Господин екс-премиер Борисов,

Вие смятате ли се за заложници през схемата за изнудване „ Магнитски “ и в случай че не – мислите ли, че е време да излезете обществено, да се държите като мъже и да отбраните достойнството на България? държите като мъже?

 

https://youtu.be/APX4yyHtg2o
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР